Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Göknur Sürengil
Dr. Arş. Gör.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Yayın
4
Hakemlik
2
4
Yayın
2
Hakemlik
0000-0002-4560-7856
55797173900
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Yayınlar
Antimicrobial Activity of Edible Surface-active Xanthan Gum Coating Enriched with Different Extracts and Effect on Quality of Rainbow Trout (Onchorhyncus mykiss)
Yazarlar:
Göknur Sürengil
,
Berna Kılınç
,
Tansel Yalçın
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
328
0
FAVORİ
328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Ağaç Talaşları ile Dumanlamanın Türk Somonunun Duyusal ve Mikrobiyolojik Kalitesine Etkileri
Yazarlar:
Şengül Bilgin
,
Levent İzci
,
Göknur Sürengil
,
Fahriye Umut
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1227116
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
475
0
FAVORİ
475
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Limon ve Portakal Kabuğu Ekstraktları Içeren Yenilebilir Film Kaplamaların Kalamar (Loligo vulgaris) Halkaları ve Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarında Mikrobiyolojik Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Berna Kılınç
,
Göknur Sürengil
,
Tansel Yalçın
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.995995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
761
0
FAVORİ
761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yıkama Suyuna Organik Asit İlavesinin Taze Soğutulmuş Çipura (Sparus aurata) Balıklarının Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
İsmail Yüksel Genç
,
Göknur Sürengil
,
Kamil Atsatan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi
DOI: 10.55979/tjse.1131323
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
344
0
FAVORİ
344
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi
Hakemlik
European Food Science and Engineering
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat