Berna Kılınç profil resmi
Berna Kılınç Prof. EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 20 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 17
20 Yayın
12 Hakemlik
17 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Sucul Kültür ve Balıkçılık Stok Değerlendirmesi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Plastik ve mikroplastiklerin su canlıları ve insan sağlığı üzerindeki etkileri
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.16
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4464

1

1

4464

0

1

629

Yayınlar

0

439

Recent Advances in Packaging Technology of Seafood Products
DOI: 10.17216/limnofish.1061170
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 922

0

922

0

1161

1

629

0

1209

0

1213

0

1154

Plastik ve mikroplastiklerin su canlıları ve insan sağlığı üzerindeki etkileri
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.16
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4464

1

4464

0

2295

Su Ürünlerinde Halofilik Bakteriler ve Endüstriyel Alanda Kullanımları
Yayın Bilgisi: 2019 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.569765
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6608

0

6608

İzmir’in Farklı Bölgelerinde Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Berna Kılınç , Burcu Şen Yılmaz, Buket Gören
DOI: 10.22392/egirdir.403570
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1701

0

1701

Meyve Kabuklarının Gıdalar için Antimikrobiyal Madde ve Yenilebilir Film olarak Etkinliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Berna Kılınç , Hüsniye Tansel Yalçın, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2018 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.409052
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3194

0

3194

Dondurulmuş mezgit ve sardalyadan üretilen surimi ve surimi jellerinin kalite parametrelerindeki değişimler
Yazarlar: Evren Burcu Şen, Şükran Çaklı , Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.1.12
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2712

0

2712

0

4738

0

3044

Taze alabalık filetolarının gümüş antimikrobiyal yenilebilir film kaplanarak bozulmaya neden olan bakterilerin tanımlanması
Yazarlar: Berna Kılınç , Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.4.02
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3940

0

3940

OCCURRENCE OF LISTERIA SPECIES IN PROCESSING EQUIPMENTS, UNITS AND FROZEN FISH OF FISH PROCESSING FACTORIES
Yazarlar: Berna Kılınç , Atife Tuba Beken
Yayın Bilgisi: 2016 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16004
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2605

0

2605

Yayınlar

1

0

965

1

0

1213

1

0

1154

Plastik ve mikroplastiklerin su canlıları ve insan sağlığı üzerindeki etkileri
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.16
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4464

1

1

4464

Su Ürünlerinde Halofilik Bakteriler ve Endüstriyel Alanda Kullanımları
Yayın Bilgisi: 2019 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.569765
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6608

1

0

6608

İzmir’in Farklı Bölgelerinde Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Berna Kılınç , Burcu Şen Yılmaz, Buket Gören
DOI: 10.22392/egirdir.403570
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1701

4

0

1701

Meyve Kabuklarının Gıdalar için Antimikrobiyal Madde ve Yenilebilir Film olarak Etkinliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Berna Kılınç , Hüsniye Tansel Yalçın, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2018 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.409052
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3194

5

0

3194

2

0

3044

Taze alabalık filetolarının gümüş antimikrobiyal yenilebilir film kaplanarak bozulmaya neden olan bakterilerin tanımlanması
Yazarlar: Berna Kılınç , Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.4.02
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3940

1

0

3940

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.