Berna KILINÇ Prof. EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 19 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 8
19 Yayın
12 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

İşleme Teknolojileri Ürün Kullanılabilirliği

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Plastik ve mikroplastiklerin su canlıları ve insan sağlığı üzerindeki etkileri
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.16
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2406

0

ATIF

1

FAVORİ

2406

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

322

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Recent Advances in Packaging Technology of Seafood Products
DOI: 10.17216/limnofish.1061170
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 136

0

ATIF

0

FAVORİ

136

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

450

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

410

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

322

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

474

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

687

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

713

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Plastik ve mikroplastiklerin su canlıları ve insan sağlığı üzerindeki etkileri
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.16
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2406

0

ATIF

1

FAVORİ

2406

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık Ürünlerinde Küf Gelişiminin Yarattığı Problemler ve Kontrolüne Yönelik Çözümler
Yazarlar: Berna KILINÇ
DOI: 10.17216/limnofish.584992
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1298

0

ATIF

0

FAVORİ

1298

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünlerinde Halofilik Bakteriler ve Endüstriyel Alanda Kullanımları
Yazarlar: Berna KILINÇ
Yayın Bilgisi: 2019 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.569765
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4654

1

ATIF

0

FAVORİ

4654

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir’in Farklı Bölgelerinde Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Berna KILINÇ , Burcu ŞEN YILMAZ, Buket GÖREN
DOI: 10.22392/egirdir.403570
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1257

4

ATIF

0

FAVORİ

1257

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve Kabuklarının Gıdalar için Antimikrobiyal Madde ve Yenilebilir Film olarak Etkinliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Berna KILINÇ , Hüsniye Tansel YALÇIN, Göknur SÜRENGİL
Yayın Bilgisi: 2018 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.409052
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2385

3

ATIF

0

FAVORİ

2385

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurulmuş mezgit ve sardalyadan üretilen surimi ve surimi jellerinin kalite parametrelerindeki değişimler
Yazarlar: Evren Burcu ŞEN, Şükran ÇAKLI , Berna KILINÇ
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.1.12
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2228

0

ATIF

0

FAVORİ

2228

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Okul öncesi çocuklara verilen su ürünleri eğitiminin farkındalık oluşumuna etkisinin belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.2.06
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4164

0

ATIF

0

FAVORİ

4164

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

2472

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze alabalık filetolarının gümüş antimikrobiyal yenilebilir film kaplanarak bozulmaya neden olan bakterilerin tanımlanması
Yazarlar: Berna Kılınç , Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.4.02
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3209

0

ATIF

0

FAVORİ

3209

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OCCURRENCE OF LISTERIA SPECIES IN PROCESSING EQUIPMENTS, UNITS AND FROZEN FISH OF FISH PROCESSING FACTORIES
Yazarlar: Berna KILINÇ , Atife Tuba BEKEN
Yayın Bilgisi: 2016 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16004
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2093

0

ATIF

0

FAVORİ

2093

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.