avatar
Şükran Çaklı Prof. Dr. EGE UNIV
Yayın 5 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 7
5 Yayın
2 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

EGE UNIV

Yayınlar

0

1913

Mezgitten (Pollachius virens L., 1758) üretilen balık sosislerin soğuk muhafaza sırasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi
Yazarlar: Tolga Dinçer , Evren Burcu Şen Yılmaz, Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.05
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4887

0

4887

Dondurulmuş mezgit ve sardalyadan üretilen surimi ve surimi jellerinin kalite parametrelerindeki değişimler
Yazarlar: Evren Burcu Şen, Şükran Çaklı , Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.1.12
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3213

0

3213

EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4ºC)
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15020
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4534

0

4534

Yayınlar

1

0

1913

Mezgitten (Pollachius virens L., 1758) üretilen balık sosislerin soğuk muhafaza sırasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi
Yazarlar: Tolga Dinçer , Evren Burcu Şen Yılmaz, Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.05
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4887

4

0

4887

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.