Şükran ÇAKLI Prof. Dr. EGE UNIV
Yayın 5 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 4
5 Yayın
2 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

EGE UNIV

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

593

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mezgitten (Pollachius virens L., 1758) üretilen balık sosislerin soğuk muhafaza sırasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi
Yazarlar: Tolga DİNÇER , Evren Burcu ŞEN YILMAZ, Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.05
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3501

2

ATIF

0

FAVORİ

3501

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurulmuş mezgit ve sardalyadan üretilen surimi ve surimi jellerinin kalite parametrelerindeki değişimler
Yazarlar: Evren Burcu ŞEN, Şükran ÇAKLI , Berna KILINÇ
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.1.12
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2294

0

ATIF

0

FAVORİ

2294

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4ºC)
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15020
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2559

0

ATIF

0

FAVORİ

2559

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.