avatar
Mehmet Tolga Dinçer Prof. Dr. Ege University Faculty of Fisheries
Yayın 6 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 1
6 Yayın
1 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Su Ürünleri Teknolojileri su ürünleri işleme teknolojisi Balıkçılık Yan ürün Teknolojisi

Kurum

Ege University Faculty of Fisheries

Yayınlar

0

433

0

2139

Sazan pulu (Cyprinus carpio) kullanılarak elde edilen jelatin ve ticari dana ve domuz derisi jelatinlerinin kıyaslanması
Yazarlar: Mehmet Tolga Dinçer , Ömer Alper Erdem , Hülya Kalkan, Mehmet Çağıl Üçok
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.4.05
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3392

0

3392

0

2948

EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4ºC)
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15020
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2970

0

2970

EGE DENİZİ VE KARADENİZ'DE KÜLTÜRE EDİLMİŞ LEVREĞİN KALİTE PARAMETRELERİNİN KIYASLANMASI
Yazarlar: Tolga Dinçer , Aslı Cadun, Kutsal Gamsız
Yayın Bilgisi: 2011 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2584

0

2584

Yayınlar

6

0

2139

Sazan pulu (Cyprinus carpio) kullanılarak elde edilen jelatin ve ticari dana ve domuz derisi jelatinlerinin kıyaslanması
Yazarlar: Mehmet Tolga Dinçer , Ömer Alper Erdem , Hülya Kalkan, Mehmet Çağıl Üçok
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.4.05
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3392

4

0

3392

2

0

2948

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.