Duygu KIŞLA Prof. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 0
3 Yayın
2 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

EGE UNIVERSITY

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

1244

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

2472

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4ºC)
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15020
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2490

0

ATIF

0

FAVORİ

2490

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler

Hakemlikleri

^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.