Duygu Kışla profil resmi
Duygu Kışla Prof. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 2
3 Yayın
2 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

EGE UNIVERSITY

Yayınlar

0

1856

0

2820

EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4ºC)
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15020
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2846

0

2846

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Yayınlar

2

0

2820

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.