Ufuk ÇELİK EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yayın 2 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 28
2 Yayın
3 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
28 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI

Yayınlar

Isırgan (Urtica dioica), eşek gevreği (Sonchus asper) ve karahindiba (Taraxacum officinale)’nın depolama süresince balık kalitesi üzerine etkileri
Yazarlar: Can ALTINELATAMAN, Evren Burcu ŞEN YILMAZ, Şebnem TOLASA YILMAZ , Ömer Alper ERDEM , Ufuk ÇELİK
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.4.08
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1584

0

ATIF

0

FAVORİ

1584

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

2

ATIF

0

FAVORİ

2560

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.