Ömer Alper ERDEM Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, AVLAMA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yayın 5 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 5
5 Yayın
9 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Biyoteknolojisi Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Sucul Kültür ve Balıkçılık Stok Değerlendirmesi Tarımsal Biyoteknoloji

Biyografi

Ekim 2007'den beri Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi İşleme Teknolojisi Anabilim Dalında çalışmaktayım.

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, AVLAMA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI

Yayınlar

4

ATIF

0

FAVORİ

1458

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isırgan (Urtica dioica), eşek gevreği (Sonchus asper) ve karahindiba (Taraxacum officinale)’nın depolama süresince balık kalitesi üzerine etkileri
Yazarlar: Can ALTINELATAMAN, Evren Burcu ŞEN YILMAZ, Şebnem TOLASA YILMAZ , Ömer Alper ERDEM , Ufuk ÇELİK
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.4.08
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1584

0

ATIF

0

FAVORİ

1584

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve balık salamlarının mekanik özelliklerinin karşılaştırılması
Yazarlar: Mehmet Tolga Dinçer , Ömer Alper Erdem , Evren Burcu Şen Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.11
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2199

3

ATIF

0

FAVORİ

2199

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sazan pulu (Cyprinus carpio) kullanılarak elde edilen jelatin ve ticari dana ve domuz derisi jelatinlerinin kıyaslanması
Yazarlar: Mehmet Tolga Dinçer , Ömer Alper Erdem , Hülya Kalkan, Mehmet Çağıl Üçok
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.4.05
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2980

3

ATIF

0

FAVORİ

2980

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.