Şebnem TOLASA YILMAZ Prof. Dr. Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
Yayın 2 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1
2 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Özellikleri Et Teknolojisi Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)

Kurum

Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı

Yayınlar

0

FAVORİ

323

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isırgan (Urtica dioica), eşek gevreği (Sonchus asper) ve karahindiba (Taraxacum officinale)’nın depolama süresince balık kalitesi üzerine etkileri
Yazarlar: Can ALTINELATAMAN, Evren Burcu ŞEN YILMAZ, Şebnem TOLASA YILMAZ , Ömer Alper ERDEM , Ufuk ÇELİK
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.4.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1757

0

FAVORİ

1757

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Isırgan (Urtica dioica), eşek gevreği (Sonchus asper) ve karahindiba (Taraxacum officinale)’nın depolama süresince balık kalitesi üzerine etkileri
Yazarlar: Can ALTINELATAMAN, Evren Burcu ŞEN YILMAZ, Şebnem TOLASA YILMAZ , Ömer Alper ERDEM , Ufuk ÇELİK
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.4.08
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1757

1

ATIF

0

FAVORİ

1757

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.