Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şebnem Tolasa Yılmaz
Prof. Dr.
Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Özellikleri
Et Teknolojisi
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
Ege Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü, İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı
Yayınlar
Dondurarak Depolanan Balık Kıymasının Stabilizasyonu
Yazarlar:
Şebnem Tolasa Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: 10.46384/jmsf.1248713
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
482
0
FAVORİ
482
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isırgan (Urtica dioica), eşek gevreği (Sonchus asper) ve karahindiba (Taraxacum officinale)’nın depolama süresince balık kalitesi üzerine etkileri
Yazarlar: Can Altınelataman, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Şebnem Tolasa Yılmaz
,
Ömer Alper Erdem
,
Ufuk Çelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.4.08
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2227
0
FAVORİ
2227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Isırgan (Urtica dioica), eşek gevreği (Sonchus asper) ve karahindiba (Taraxacum officinale)’nın depolama süresince balık kalitesi üzerine etkileri
Yazarlar: Can Altınelataman, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Şebnem Tolasa Yılmaz
,
Ömer Alper Erdem
,
Ufuk Çelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.4.08
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2227
1
ATIF
0
FAVORİ
2227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat