M. Tolga DİNÇER Prof. Dr. EGE UNIV
Yayın 4 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 5
4 Yayın
8 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)

Kurum

EGE UNIV

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

1432

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

5021

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve balık salamlarının mekanik özelliklerinin karşılaştırılması
Yazarlar: Mehmet Tolga Dinçer , Ömer Alper Erdem , Evren Burcu Şen Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.11
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2198

3

ATIF

0

FAVORİ

2198

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mezgitten (Pollachius virens L., 1758) üretilen balık sosislerin soğuk muhafaza sırasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi
Yazarlar: Tolga DİNÇER , Evren Burcu ŞEN YILMAZ, Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.05
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3499

2

ATIF

0

FAVORİ

3499

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.