Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Pınar Baldemir
Yüksek Lisans
EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayınlar
Farklı yöntemlerle pişirilen sardalya ve gökkuşağı alabalığının lipit kalitesi ve civa düzeylerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Şükran Çaklı
,
Nida Demirtaş Erol
,
Evren Burcu Şen Yılmaz
,
Pınar Baldemir
,
Atilla Çaklı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.40.3.04
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
651
0
FAVORİ
651
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Su Ürünleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat