avatar
Şükran Çaklı Prof. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 4 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 2
4 Yayın
0 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve sardalya (Sardina pilchardus) iç organlarından tripsin eldesi ve bazı fonksiyonel özelliklerinin tespiti
Yazarlar: Şükran Çaklı , Boğachan Burak Erkan
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.07
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1722

0

1722

0

3607

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

1

0

1850

1

0

3607

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.