Şengül Bilgin profil resmi
Şengül Bilgin Prof. Dr. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi
Yayın 3 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 2
3 Yayın
15 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi

Yayınlar

0

353

Su Ürünleri Tüketiminin Bağışıklık Sistemi Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2022 , Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi
DOI: 10.55979/tjse.1137563
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 604

0

604

Bazı Doğal Antioksidanların Sudak (Sander lucioperca) Köftelerinin Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Şengül Bilgin , Selin Metin
DOI: 10.17216/limnofish.900731
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 803

0

803

Yayınlar

Bazı Doğal Antioksidanların Sudak (Sander lucioperca) Köftelerinin Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Şengül Bilgin , Selin Metin
DOI: 10.17216/limnofish.900731
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 803

2

0

803

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.