Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İclal Şahiner
Yüksek Lisans
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0009-0002-8914-9735
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik (Diğer)
Beslenme Bilimi
Gıda ve Beslenme Dengesi
Halk Sağlığı Beslenmesi
Klinik Beslenme
Kurum
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalı
Yayınlar
FARKLI BAL VE PEKMEZ TÜRLERİ İLE ÜRETİLEN GRANOLA BARLARDA HİDROKSİMETİLFURFURAL (HMF) DÜZEYLERİNİN VE BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
İclal Şahiner
,
Ali Göncü
,
Aslı Yıldırım Vardin
,
Serdal Öğüt
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25043
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
616
0
FAVORİ
616
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.