Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Göncü
Dr. Öğr. Üyesi
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
1
4
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-9676-1503
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Gıda güvenliği açısından kakaolu keklerde akrilamid tehlikesinin araştırılması
Yazarlar:
Beyza Hilal Ermiş
,
Ali Göncü
,
Aslı Yıldırım Vardin
,
Burcu Keser
,
Ayşe Demet Karaman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23030
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
753
0
FAVORİ
753
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ticari olarak satılan nar, karadut, ahududu ve frenk üzümü meyve sularından pestil üretilmesi ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Ali Göncü
,
Yasemin Kuzumoğlu
,
İlyas Çelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1127062
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
699
0
FAVORİ
699
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HİBİSKUS (Hibiscus sabdariffa L.) VE GELİNCİK (Papaver rhoeas L.) EKSTRAKTLARININ EKMEK HAMURU VE EKMEK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
İlyas Çelik
,
Ali Göncü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21075
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
578
0
FAVORİ
578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL GIDA OLARAK KİŞNİŞ: TIBBİ YARARLARI VE BİYOAKTİVİTELERİ
Yazarlar: Songül Albayrak,
Ali Göncü
, Sevil Albayrak
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2819
0
FAVORİ
2819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Yayınlar
HİBİSKUS (Hibiscus sabdariffa L.) VE GELİNCİK (Papaver rhoeas L.) EKSTRAKTLARININ EKMEK HAMURU VE EKMEK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
İlyas Çelik
,
Ali Göncü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21075
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
578
3
ATIF
0
FAVORİ
578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat