Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İlyas Çelik
Doç. Dr.
Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
4
5
Yayın
2
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Kurum
Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayınlar
Ticari olarak satılan nar, karadut, ahududu ve frenk üzümü meyve sularından pestil üretilmesi ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Ali Göncü
,
Yasemin Kuzumoğlu
,
İlyas Çelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1127062
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
730
0
FAVORİ
730
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HİBİSKUS (Hibiscus sabdariffa L.) VE GELİNCİK (Papaver rhoeas L.) EKSTRAKTLARININ EKMEK HAMURU VE EKMEK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
İlyas Çelik
,
Ali Göncü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21075
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
601
0
FAVORİ
601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAVUN ÇEKİRDEĞİ TOZUNUN ERİŞTENİN BAZI ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
İlyas Çelik
, Kübra Pozan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd20038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
998
0
FAVORİ
998
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Gıda Güvenliği Konusunda Bilinç ve Davranış Düzeylerinin Belirlenmesi: Denizli İli Örneği
Yazarlar:
İlyas Çelik
,
Tansu Çelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.679288
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
0
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tulumba tatlısı yapımında çeşitli kavurga unların kullanımı ve bazı karakteristik özelliklerin belirlenmesi
Yazarlar:
İlyas Çelik
,
Gözde Tümer
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1926
0
FAVORİ
1926
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
HİBİSKUS (Hibiscus sabdariffa L.) VE GELİNCİK (Papaver rhoeas L.) EKSTRAKTLARININ EKMEK HAMURU VE EKMEK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
İlyas Çelik
,
Ali Göncü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21075
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
601
3
ATIF
0
FAVORİ
601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Gıda Güvenliği Konusunda Bilinç ve Davranış Düzeylerinin Belirlenmesi: Denizli İli Örneği
Yazarlar:
İlyas Çelik
,
Tansu Çelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.679288
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
1
ATIF
0
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat