Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kamil Bostan
Yayın
4
Hakemlik
0
4
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Kurum
Yayınlar
THE PRESENCE OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS AND STAPHYLOCOCCAL ENTEROTOXINS IN READY-TO-COOK MEATBALLS AND WHITE PICKLED CHEESE
Yazarlar:
Kamil Bostan
,
Ömer Çetin
, Serkan Büyükünal, Özer Ergün
Yayın Bilgisi: 2012 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
654
0
FAVORİ
654
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EFFECTS OF CHITOSAN ON THE MICROBIOLOGICAL QUALITY OF READY TO COOK MEATBALL
Yazarlar:
Tuba Aldemir
,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2012 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
790
0
FAVORİ
790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Microbiological Quality and Shelf-life ofSausage Treated with Chitosan
Yazarlar:
Kamil Bostan
, Fatma Isın Mahan
Yayın Bilgisi: 2011 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3603
0
FAVORİ
3603
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul'da Satışa Sunulan Mısır Bazlı Gıdalarda Fumonisin Varlığı
Yazarlar:
Ayşe Ocak
,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2010 ,
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
653
0
FAVORİ
653
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat