Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Cem Sağlam
Doktora
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
5
2
Yayın
0
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm Yönetimi
Kurum
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
İzmir’deki Türk Hamamlarının Turizm Ürünü Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Atilla Akbaba
,
Buğcan Güvenol
,
Mehmet Sağlam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.586566
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
881
1
ATIF
2
FAVORİ
881
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Bisiklet Etkinliği Katılımcılarının Motivasyonları ve İlgilenimleri: İzmir İli Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Mehmet Cem Sağlam
,
Simge Kömürcü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.901818
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
605
0
FAVORİ
605
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir’deki Türk Hamamlarının Turizm Ürünü Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Atilla Akbaba
,
Buğcan Güvenol
,
Mehmet Sağlam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.586566
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
881
2
FAVORİ
881
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Bisiklet Etkinliği Katılımcılarının Motivasyonları ve İlgilenimleri: İzmir İli Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Mehmet Cem Sağlam
,
Simge Kömürcü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.901818
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
605
4
ATIF
0
FAVORİ
605
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir’deki Türk Hamamlarının Turizm Ürünü Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Atilla Akbaba
,
Buğcan Güvenol
,
Mehmet Sağlam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.586566
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
881
1
ATIF
2
FAVORİ
881
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat