Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özge Akgül
Doktora
EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Popüler Yayınları
MERSİNİN (Myrtus communis L.) ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
Gülten Gündüz
,
Özge Akgül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21142
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
1
ATIF
1
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
MERSİNİN (Myrtus communis L.) ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
Gülten Gündüz
,
Özge Akgül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21142
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
1
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Food and Health
International Journal of Secondary Metabolite
Yayınlar
MERSİNİN (Myrtus communis L.) ANTİOKSİDAN VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
Gülten Gündüz
,
Özge Akgül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21142
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
1
ATIF
1
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat