Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özlem Aktürk Gümüşay
Arş. Gör.
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
8
1
Yayın
0
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Yayınlar
Dondurarak Kurutma İşleminin Karayemiş ve Kivinin Fiziksel ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Özlem Aktürk Gümüşay
, Meral Yıldırım Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.543985
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1814
0
FAVORİ
1814
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Dondurarak Kurutma İşleminin Karayemiş ve Kivinin Fiziksel ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Özlem Aktürk Gümüşay
, Meral Yıldırım Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.543985
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1814
8
ATIF
0
FAVORİ
1814
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat