Meral Yıldırım Yalçın profil resmi
Meral Yıldırım Yalçın Dr. ISTANBUL AYDIN UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 9
3 Yayın
4 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

ISTANBUL AYDIN UNIVERSITY

Yayınlar

0

323

0

306

0

1971

Yayınlar

Dondurarak Kurutma İşleminin Karayemiş ve Kivinin Fiziksel ve Antioksidan Özellikleri Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.543985
ATIF 9 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1971

9

0

1971

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.