Özlem İstanbullu Paksoy profil resmi
Özlem İstanbullu Paksoy Dr.
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Mühendislik Gıda Bilimleri

Kurum

Yayınlar

Türkiye'de Ticari Meyve Suyu Üretiminde Kullanılan Şeftalilerin Kimyasal Bileşimi: Şeker, Organik Asitler ve Aminoasitler (İngilizce)
Yazarlar: Elif Bakır, Nüzhet Türker, Özlem İstanbullu
Yayın Bilgisi: 2007 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1090

0

1090

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.