Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Pınar Balkır
Yrd. Doç.
EGE ÜNİVERSİTESİ, EGE MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, EGE MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayınlar
DONDURARAK KURUTMA İLE ELDE EDİLMİŞ YOĞURT TOZUNUN FONKSİYONEL, REOLOJİK VE MİKROYAPISAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Pınar Balkır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22020
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
602
0
FAVORİ
602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
DONDURARAK KURUTMA İLE ELDE EDİLMİŞ YOĞURT TOZUNUN FONKSİYONEL, REOLOJİK VE MİKROYAPISAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Pınar Balkır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22020
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
602
1
ATIF
0
FAVORİ
602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat