Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sedat Sedefoğlu
Yüksek Lisans
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0003-4755-8012
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Yayınlar
Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi
Yazarlar:
Sedat Sedefoğlu
,
Fatih Ortakcı
, Selahattin Sert
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.913445
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1284
0
FAVORİ
1284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi
Yazarlar:
Sedat Sedefoğlu
,
Fatih Ortakcı
, Selahattin Sert
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.913445
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1284
1
ATIF
0
FAVORİ
1284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat