Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serdar Maraşlı
ETİ Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-5044-0595
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
ETİ Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
Yayınlar
Glutensiz maş fasulyesi krakerlerinin formülasyonu ve fiziko-kimyasal özellikleri
Yazarlar:
Atefeh Karimidastjerd
,
Hasan Buğra Geçici
,
Diren Duran
,
Ece Ercan
,
Lara İldan
,
Zehra Esin Pehlivan
,
Doç. Dr. Ömer Said Toker
,
Serdar Maraşlı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1600530
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
47
0
FAVORİ
47
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat