avatar
Serpil Şahin Prof. Dr. ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 1
1 Yayın
1 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri

Kurum

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

HİDROKOLLOİDLERİN VE KEÇİBOYNUZU UNUNUN HAMURUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ VE KEKİN KALİTESİNE OLAN ETKİSİ
Yazarlar: Gülüm Sumnu, Serpil Sahin , Eda Berk
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1704

0

1704

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Editörlük

Hakemlik

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.