Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sevim Köse
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
8
1
Yayın
8
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Yayınlar
THE EFFECT OF USING FROZEN RAW MATERIAL AND DIFFERENT SALT RATIOS ON THE QUALITY CHANGES OF DRY SALTED ATLANTIC BONITO (LAKERDA) AT TWO STORAGE CONDITIONS
Yazarlar:
Serkan Koral
,
Sevim Köse
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3305
0
FAVORİ
3305
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Editörlük
Su Ürünleri Dergisi
Alan Editörü
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Alan Editörü
Hakemlik
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Food and Health
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Su Ürünleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat