Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Stephano Tambo Tene
Dr.
University of Dschang
Yayın
2
Hakemlik
2
2
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Temel Gıda İşlemleri
Tarımsal Deniz Biyoteknolojisi
Kurum
University of Dschang
Yayınlar
Fatty acid profile of one fatty fish using GC-FID and GC-MS analysis: comparative study
Yazarlar:
Stephano Tambo Tene
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1486203
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
52
0
FAVORİ
52
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of the effect of coconut flour addition on the physicochemical and functional properties of wheat flour
Yazarlar:
Stephano Tambo Tene
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1461684
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
142
0
FAVORİ
142
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Hakemlik
European Food Science and Engineering
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat