Tuğba BASKINCI Yüksek Lisans KASTAMONU UNIVERSITY
Yayın 1 Hakemlik 0
1 Yayın
0 Hakemlik
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

KASTAMONU UNIVERSITY

Yayınlar

Effect of thermosonication on functional and rheological properties of green lentil protein
Yazarlar: Tuğba BASKINCI , Dea Amalia AMANDA APUD, Osman GÜL
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 325

0

FAVORİ

325

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.