avatar
Osman Gül Prof. Dr. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 3
8 Yayın
10 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri

Kurum

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

504

0

679

DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 898

0

898

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE ORGANİK KLORLU PESTİSİT VARLIĞI
Yazarlar: Muhammet Dervişoğlu , Osman Gül , Fehmi Yazıcı, Oğuz Aydemir
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 747

0

747

Yayınlar

5

0

485

DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 898

1

0

898

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.