Osman GÜL Doç. Dr. KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 4
7 Yayın
7 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Kurum

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

127

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

139

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of thermosonication on functional and rheological properties of green lentil protein
Yazarlar: Tuğba BASKINCI , Dea Amalia AMANDA APUD, Osman GÜL
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 238

0

ATIF

0

FAVORİ

238

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

381

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 630

1

ATIF

0

FAVORİ

630

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE ORGANİK KLORLU PESTİSİT VARLIĞI
Yazarlar: Muhammet DERVİŞOĞLU , Osman GÜL , Fehmi YAZICI, Oğuz AYDEMİR
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3409

0

ATIF

0

FAVORİ

3409

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.