Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Nilgün Özdemir
Nilgün Özdemir
Doç. Dr.
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın
7
Hakemlik
3
7
Yayın
3
Hakemlik
0000-0002-4517-9214
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Popüler Yayınları
Importance of Functional Nutrition Components on New Coronavirus Disease (Covid-19) and Other Viral Communicable Diseases
Yazarlar:
Sarhan Mohammed
,
Nilgün Özdemir
,
Ahmet Çon
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21030
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
898
0
ATIF
1
FAVORİ
898
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
LACTICASEIBACILLUS PARACASEI SUBSP. TOLERANS, LEVILACTOBACILLUS PARABREVIS VE LATILACTOBACILLUS CURVATUS SUŞLARININ SÜT TEMELLİ FERMENTE ÜRÜNLERDE TEKSTÜR, REOLOJİ VE MİKROYAPI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Nilgün Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1098586
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
293
0
FAVORİ
293
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Anti-Candida activity and industrial properties of Pediococcus pentosaceus NOA-2142 isolate from traditional pickled gherkin
Yazarlar:
Nilgün Özdemir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2022.3.19
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
313
0
FAVORİ
313
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of Thymus pseudopulegioides plant extracts for total phenolic contents, antioxidant and antimicrobial properties
Yazarlar:
Latife Betül Gül
,
Nilgün Özdemir
,
Osman Gül
,
Ahmet Çon
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1091864
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
269
0
FAVORİ
269
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gama (Ɣ)-Aminobütirik Asitin (GABA) Gıda Sistemlerindeki Önemi ve Mikrobiyal Üretimi
Yazarlar:
Nilgün Özdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1015283
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
770
0
FAVORİ
770
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Importance of Functional Nutrition Components on New Coronavirus Disease (Covid-19) and Other Viral Communicable Diseases
Yazarlar:
Sarhan Mohammed
,
Nilgün Özdemir
,
Ahmet Çon
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21030
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
898
1
FAVORİ
898
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some bioactive properties and antimicrobial activity of some Hypericum species growing wild in Black Sea Region of Turkey
Yazarlar:
Latife Betül Gül
,
Nilgün Özdemir
,
Osman Gül
,
Cüneyt Çırak
,
Ahmet Hilmi Çon
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
358
0
FAVORİ
358
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Depolanmış Kastamonu Yaş Tarhanasının Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Nilgün Özdemir
, Latife Betül Alkan, Ahmet Hilmi Çon
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2298
0
FAVORİ
2298
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
European Food Science and Engineering
Food and Health
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Sabuncuoglu Serefeddin Health Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat