Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Latife Betül Gül
Dr. Öğr. Üyesi
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
5
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
2
5
Yayın
8
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0002-4732-7727
57206484391
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Vakum ortamında ozmotik dehidrasyon ön işleminin kırmızı pancarın kütle değişimi, kurutma kinetiği ve fizikokimyasal özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi
Yazarlar:
Latife Betül Gül
,
Osman Gül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1301013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
410
0
FAVORİ
410
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASES DESTEKLİ OZMOTİK DEHİDRASYON ÖN İŞLEMİNİN BALKABAĞI (Cucurbita moschata) KURUTMA KİNETİĞİ VE BAZI FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Osman Gül
,
Nilüfer Açıkgöz
,
Latife Betül Gül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22065
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
0
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of Thymus pseudopulegioides plant extracts for total phenolic contents, antioxidant and antimicrobial properties
Yazarlar:
Latife Betül Gül
,
Nilgün Özdemir
,
Osman Gül
,
Ahmet Çon
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1091864
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
389
0
FAVORİ
389
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some bioactive properties and antimicrobial activity of some Hypericum species growing wild in Black Sea Region of Turkey
Yazarlar:
Latife Betül Gül
,
Nilgün Özdemir
,
Osman Gül
,
Cüneyt Çırak
,
Ahmet Hilmi Çon
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
448
0
FAVORİ
448
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yazarlar:
İlyas Atalar
,
Osman Gül
,
Latife Betül Gül
, Fehmi Yazıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
824
0
FAVORİ
824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Editörlük
European Food Science and Engineering
Alan Editörü , Mizanpaj Editörü
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
Hakemlik
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
European Food Science and Engineering
Gıda
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Evaluation of Thymus pseudopulegioides plant extracts for total phenolic contents, antioxidant and antimicrobial properties
Yazarlar:
Latife Betül Gül
,
Nilgün Özdemir
,
Osman Gül
,
Ahmet Çon
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1091864
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
389
1
ATIF
0
FAVORİ
389
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DÜŞÜK VE YÜKSEK ISIL İŞLEM UYGULANMIŞ FINDIK İÇECEKLERİNİN DEPOLAMA STABİLİTELERİ
Yazarlar:
İlyas Atalar
,
Osman Gül
,
Latife Betül Gül
, Fehmi Yazıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19099
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
824
1
ATIF
0
FAVORİ
824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat