Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Turgay Parlak
Doktora
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
13
4
Yayın
0
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
0000-0003-1956-5629
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Ergonomi ve İnsan Faktörleri Yönetimi
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Popüler Yayınları
GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE HİJYEN KAVRAMINA FARKLI BİR BAKIŞ
Yazarlar:
Turgay Parlak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.740235
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
18106
6
ATIF
1
FAVORİ
18106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çay Toplama İşlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Turgay Parlak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.870959
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1935
1
ATIF
1
FAVORİ
1935
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KAYNAK İŞLEMLERİNDE ÇALIŞAN PERSONEL İÇİN REBA METODU İLE ERGONOMİK RİSK DEĞERLENDİRMESİ: KRİYOJENİK TANK İMALATI SEKTÖRÜNDE BİR UYGULAMA
Yazarlar:
Semih Kansu
,
Turgay Parlak
,
Ali Fuat Guneri
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.872665
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1374
0
FAVORİ
1374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çay Toplama İşlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Turgay Parlak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.870959
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1935
1
FAVORİ
1935
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE HİJYEN KAVRAMINA FARKLI BİR BAKIŞ
Yazarlar:
Turgay Parlak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.740235
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
18106
1
FAVORİ
18106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ÜRÜNLERİ İMALATINDA ÇALIŞAN PERSONELLERİN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAKKINDAKİ FARKINDALIK DURUMLARININ TESPİTİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Turgay Parlak
,
Tolga Barışık
, Fatih Yalçın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.691458
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1468
0
FAVORİ
1468
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
OHS ACADEMY
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
KAYNAK İŞLEMLERİNDE ÇALIŞAN PERSONEL İÇİN REBA METODU İLE ERGONOMİK RİSK DEĞERLENDİRMESİ: KRİYOJENİK TANK İMALATI SEKTÖRÜNDE BİR UYGULAMA
Yazarlar:
Semih Kansu
,
Turgay Parlak
,
Ali Fuat Guneri
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.872665
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1374
1
ATIF
0
FAVORİ
1374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çay Toplama İşlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Turgay Parlak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.870959
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1935
1
ATIF
1
FAVORİ
1935
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE HİJYEN KAVRAMINA FARKLI BİR BAKIŞ
Yazarlar:
Turgay Parlak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.740235
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
18106
6
ATIF
1
FAVORİ
18106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ÜRÜNLERİ İMALATINDA ÇALIŞAN PERSONELLERİN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HAKKINDAKİ FARKINDALIK DURUMLARININ TESPİTİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Turgay Parlak
,
Tolga Barışık
, Fatih Yalçın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.691458
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1468
5
ATIF
0
FAVORİ
1468
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat