Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Uğur Lokman
Arş. Gör.
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Sanat ve Edebiyat
Kurum
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Food allergy knowledge, attitudes, and practices of food handlers working in the five-star hotel kitchens in Turkey
Yazarlar:
Uğur Lokman
,
Aylin Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1633
0
FAVORİ
1633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Hakemlik
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat