Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yelda Yılmaz
Öğretim Görevlisi
Giresun Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-8510-8226
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Et Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
Giresun Üniversitesi
Yayınlar
Fındık Unu ve Zarı Eklenmiş Cipslerin Besinsel, Tekstürel, Renk ve Duyusal Özellikleri: Pişirme Koşulları ve İkame Seviyelerinin Etkileri
Yazarlar:
Bekir Gökçen Mazı
,
Yelda Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
29
0
FAVORİ
29
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat