Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yelda Yılmaz
Öğretim Görevlisi
Giresun Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-8510-8226
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Gıda Mühendisliği
Meyve-Sebze Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
Giresun Üniversitesi
Yayınlar
Fındık Unu ve Zarı Eklenmiş Cipslerin Besinsel, Tekstürel, Renk ve Duyusal Özellikleri: Pişirme Koşulları ve İkame Seviyelerinin Etkileri
Yazarlar:
Bekir Gökçen Mazı
,
Yelda Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
336
0
FAVORİ
336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat