Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yalçin Kaya
Prof. Dr.
SİNOP ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
SİNOP ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Sıcak Dumanlanmış Balık Ezmesinin Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cem Aydın
,
Yalçın Kaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
824
0
ATIF
1
FAVORİ
824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Pişirme İşleminin Balık Ezmenin Mikrobiyal, Duyusal ve Renk Karakteristiklerine Etkisi: Ohmik ve Geleneksel Pişirme Tekniklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Cem Aydın
,
Unal Kurt
,
Yalçin Kaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.36846/CJAFS.2021.53
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
527
0
FAVORİ
527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sıcak Dumanlanmış Balık Ezmesinin Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cem Aydın
,
Yalçın Kaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
824
1
FAVORİ
824
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat