Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cem Aydın
Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
3
Hakemlik
0
3
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-5011-2225
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Yağ Teknolojisi
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
Az İşlem Görmüş Marulların Modifiye Atmosferde Depolanması Sürecinde Fitokimyasal Özelliklerindeki Değişimlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cemal Kaya
,
Cem Aydın
,
Mustafa Bayram
, Şenay Özgen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1807
0
ATIF
1
FAVORİ
1807
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sıcak Dumanlanmış Balık Ezmesinin Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cem Aydın
,
Yalçın Kaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
821
0
ATIF
1
FAVORİ
821
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Pişirme İşleminin Balık Ezmenin Mikrobiyal, Duyusal ve Renk Karakteristiklerine Etkisi: Ohmik ve Geleneksel Pişirme Tekniklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Cem Aydın
,
Unal Kurt
,
Yalçin Kaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.36846/CJAFS.2021.53
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
508
0
FAVORİ
508
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sıcak Dumanlanmış Balık Ezmesinin Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cem Aydın
,
Yalçın Kaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
821
1
FAVORİ
821
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Az İşlem Görmüş Marulların Modifiye Atmosferde Depolanması Sürecinde Fitokimyasal Özelliklerindeki Değişimlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cemal Kaya
,
Cem Aydın
,
Mustafa Bayram
, Şenay Özgen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1807
1
FAVORİ
1807
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat