Mustafa Bayram profil resmi
Mustafa Bayram Doç. Dr. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 14 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 55
14 Yayın
12 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
55 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

1

1821

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7116

1

1

7116

Yayınlar

0

317

0

650

TESCİLLİ GASTRONOMİK LEZZET: TOKAT KEBABI
Yayın Bilgisi: 2023 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 512

0

512

0

553

0

712

Farklı Maserasyon Koşullarının Öküzgözü Şaraplarının Fenolik Bileşiklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.474935
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3335

0

3335

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7116

1

7116

Yayınlar

3

0

650

2

0

1009

Farklı Maserasyon Koşullarının Öküzgözü Şaraplarının Fenolik Bileşiklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.474935
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3335

2

0

3335

Pirinç Sirkesi ve Çeşitli Ticari Sirkelerin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar: Mustafa Bayram , Cemal Kaya , Esra Esin Yücel , Büşra Er, Esra Gülmez, Elif Terzioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475357
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7116

1

1

7116

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.