Cilt: 32 Sayı: 1, 10.01.2011

Yıl: 2001

ARAŞTIRMALAR

Araştırma Makalesi

10479. VEJETASYON PERYODU UZUNLUĞUNUN ŞEKER PANCARININ GELİŞİM, VERİM VE KALİTES ÜZERİNE ETKİSİ

DERLEMELER

 

10473. BİTKİLERDE UYARILMIŞ DAYANIKLILIK / İNDUCED RESİSTANCE İN PLANTS

 

10474. SİLA] FERMANTASYONU / SCLAGE FERMENTATION

 

10476. TAHIL ÜRÜNLERİNİN SAĞLIĞIMIZ AÇISINDAN ÖNEMİ / THE PROPERTY OF CEREAL FOODS IN HUMAN HEALTH

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/