Cilt: 13 -
Sayı: 2
4.988
|
20.849
İçindekiler
-
Makaleler
-
Soğukta Depolama Sırasında Farklı Sirkelerin Kültüre Edilmiş Midye (Mytilus galloprovincialis) Etinin Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisinin Belirlenmes
/ Sayfalar
: 99-109
Yasemin ALPARSLAN, Abdullah DİLER
-
Orta Karadeniz’de Avlanan Lüfer (Pomatamus Saltatrix L., 1766) Balığının Et Verimi ve Kimyasal Kompozisyonu
/ Sayfalar
: 110-118
Serap ÇALIK
-
Bitkisel Katkı Maddesi Artemisia vulgaris’ in Gökkuşağı Alabalıklarında (Oncorhyncus mykiss, Walbaum) Büyüme Performansı ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkisi
/ Sayfalar
: 119-131
Öznur DİLER, Aşkın ATABAY, Öznur GÖRMEZ
-
Simav Çayı’nın Balık Faunası
/ Sayfalar
: 132-152
Elif ÖZTÜRK, Fahrettin KÜÇÜK
-
Luciobarbus esocinus, (Heckel 1843)’den Elde Edilen Balık Cipslerinin Besin Kompozisyonu ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
/ Sayfalar
: 153-162
Nermin KARATON KUZGUN
-
Mogan Gölü (Ankara, Türkiye) Sazan (Cyprinus carpio) Populasyonunun Morfometrik, Meristik Özellikleri ve Boy-Ağırlık İlişkisi
/ Sayfalar
: 163-172
Göktuğ GÜL, Mehmet YILMAZ, Ömer SAYLAR, Semra BENZER, Ali GÜL
-
Yavru Sazanlarda (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) α -Cypermethrin Akut Toksik Etkisi
/ Sayfalar
: 173-178
Utku GÜNER
-
Türkiye'den yeni bir Rhyacodrilin (Bothrioneurum vejdovskyanum Štolc, 1886) Kaydı
/ Sayfalar
: 179-185
Serpil ODABAŞI, Naime ARSLAN, Semra CİRİK
-
Antalya İli İçme Suyu Kaynaklarında Arsenik Miktarının İncelenmesi
/ Sayfalar
: 186-194
İsmail KIR, Mehmet ULUSOY
-
Maya (Saccharomyces cerevisiae) ve Laktik Asit Bakterisi içeren Yem Katkı Maddesinin Sazan Balıklarının Büyüme Performansı, Vücut Kompozisyonu ve Sindirilebilirlik Üzerine Etkileri
/ Sayfalar
: 195-202
Nalan Özgür YİĞİT, Seval BAHADIR KOCA, Sulhattin YAŞAR
-
Meke Gölünün Bentik Alg Florası (Karapınar/Konya), Turkey
/ Sayfalar
: 203-210
Cengiz AKKÖZ
-
Pınargözü Kaynağı (Yenişarbademli/Isparta)’nın Fiziko-Kimyasal Özellikleri ve Epilitik Algleri
/ Sayfalar
: 211-219
Hülya ATEŞ, Osman ERTAN
-
Türkiye Denizlerinde Avlanan Barbun Balıklarının Besinsel İçerik Yönünden Karşılaştırılması
/ Sayfalar
: 220-230
Güntekin DOĞAN, Ömer Osman ERTAN, Levent İZCİ, Şengül BİLGİN
-
Türkiye’de Su Ürünleri Yetiştiriciliğinde İyi Tarım Uygulamaları
/ Sayfalar
: 231-238
Serpil YILMAZ, Erkan GÜMÜŞ, Nilda ERSOY, Baki AYDIN