Cilt: 38 Sayı: 6, 1.12.2013

Yıl: 2013

Makaleler

 

1. Kurutulmuş Sebzelerin Besin Değerleri Üzerine Bir Araştırma (İngilizce)

 

2. Hemiselüloz Kaplama ile Muzların Fiziksel Kalitesinin Korunması (İngilizce)

 

4. Dengeli Tamamlanmamış Blok Tasarımı İçin Duyusal Analiz Verilerinin İstatistiksel Analizi

 

5. Süne (Eurygaster spp) Hasarlı Buğdayların Bazı Protein Fraksiyonları ve Farinogram Değerleri Üzerine Buharla Tavlamanın Etkileri

 

6. Serbest Radikallerin Önemi ve Gıda İşleme Sırasında Oluşumu

 

7. Sofralık Zeytin Üretiminde Doğal Maya Florasının Önemi

 

8. Karabuğdayın (Buckwheat) Kimyasal, Besinsel ve Teknolojik Özellikleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/