Cilt: 38 Sayı: 5, 1.10.2013

Yıl: 2013

Makaleler

 

1. Konserve Füme Mezgit Havyarı Ezmesinin Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri (İngilizce)

 

3. Farklı Düzeyde SO2 İçeren Kuru Kayısılardaki Kimyasal ve Mikrobiyel Farklılıklar (İngilizce)

 

5. Kara Havuç Suyu Üretiminde Elektroplazmoliz ve Mikrodalga Uygulamalarının Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri

 

6. Kayısıların Ultrases Yardımlı Ozmotik Kurutulması

 

8. Obeziteile Mücadelede Yeni Bir Yaklaşım: Digliserit Yağ

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/