Cilt: 38 Sayı: 3, 1.06.2013

Yıl: 2013

Makaleler

 

1. Cordia Sebestena Tohumunun ve Tohum Yağının Besinsel Özellikleri ve Potansiyel Değeri (İngilizce)

 

5. ERKENCE ZEYTİN ÇEŞİDİNDEN ELDE EDİLEN YAĞLARIN (HURMALAŞMIŞ VE HURMALAŞMAMIŞ) KARŞILAŞTIRILMASI

 

7. Meyve-Sebze İşleme Endüstrisinde Kitosan Kullanımı

 

8. Plazma Teknolojilerinin Gıda Endüstrisinde Kullanımı

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/