Cilt: 38 Sayı: 4, 1.08.2013

Yıl: 2013

Makaleler

 

5. Anabaena Sp.'nin Pigment İçerikleri Üzerine Glukozun Etkisi

 

6. Pastacılık Ürünlerinin Enerji ve Besin Değerleri İle Diyet Değişim Listelerindeki Karşılıklarının Değerlendirilmesi

 

7. Ultrases Yöntemi ile Karotenoitlerin Ekstraksiyonu

 

8. Bacillus Türlerinin Probiyotik Olarak Değerlendirilmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/