Cilt: 39 Sayı: 1, 1.02.2014

Yıl: 2014

Makaleler

 

3. Pelin Otu Ekstraktlarının Temel Uçucu Yağ Kompozisyonunun, Antibakteriyel ve Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi (İngilizce)

 

4. Doğal Bulanık Limon Suyu Üretimi Üzerinde Bir Araştırma

 

6. Kritik Altı Su Ekstraksiyonu İşleminin Gıda Endüstrisinde Kullanımına Yönelik Uygulamalar

 

7. Filizlenme İşleminin Fitokimyasal Bileşikler Üzerine Etkisi

 

8. Fonksiyonel Gıda mı, Fonksiyonel Bileşen mi? Gıdalarda Fonksiyonellik

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/