avatar
Mehmet Köten Doç. Dr. Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 40
10 Yayın
9 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
40 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fonksiyonel Gıdalar Hububat Teknolojisi

Kurum

Kilis 7 Aralık Üniversitesi

Popüler Yayınları

Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kimyasal Bileşimlerinin ve Pişme Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mehmet Köten , Sabri Ünsa
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4512

0

1

4512

Yayınlar

0

871

0

1242

0

1377

0

1068

Suriye Burma Tatlısının Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mustafa Satouf, Mehmet Köten , Beyen Hatib, Rama Alkayari, Aye Şeyhahmet
DOI: 10.21597/jist.612827
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 778

0

778

FARKLI FORMÜLASYONLARDA KAHVALTILIK ZAHTER ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19023
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1659

0

1659

Suriye Ekmeği Üretimi, Üretim Hataları ve Önleme Yolları
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf, Halil Ekici
DOI: 10.29050/harranziraat.339498
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5315

0

5315

Türkiye’de Üretilen Makarnaların Bazı Kimyasal Bileşimlerinin ve Pişme Kalitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Mehmet Köten , Sabri Ünsa
Yayın Bilgisi: 2014 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4512

1

4512

Yayınlar

1

0

871

TAM ARPA UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SPAGETTİ MAKARNANIN BESİNSEL, TEKSTÜREL VE PİŞME ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20085
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1242

1

0

1242

ŞANLIURFA YÖRESİNE ÖZGÜ TIRNAKLI (DÜZ) EKMEKTE BAZI KATKI MADDELERİNİN KULLANIMININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19137
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1068

2

0

1068

FARKLI FORMÜLASYONLARDA KAHVALTILIK ZAHTER ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19023
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1659

1

0

1659

Suriye Ekmeği Üretimi, Üretim Hataları ve Önleme Yolları
Yazarlar: Mehmet Köten , Mustafa Satouf, Halil Ekici
DOI: 10.29050/harranziraat.339498
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5315

1

0

5315

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.