Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mutlu Buket Akın
Prof. Dr.
HARRAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
13
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
9
13
Yayın
8
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Süt Teknolojisi
Kurum
HARRAN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
GIDA GÜVENLİĞİ VE COVID-19
Yazarlar:
Mutlu Akın
,
Musa Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.727194
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1452
2
ATIF
1
FAVORİ
1452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Süt Türlerindeki Biyoaktif Peptidler ve Varlıkları
Yazarlar:
Büşra Palabıçak
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Aslı Çelikel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.1121003
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
343
1
ATIF
1
FAVORİ
343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Enginar Kabuğu ve Greyfurt Ekstratının Antifungal, Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Feride Daşnik Şeker
,
Mutlu Buket Akın
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.1387069
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
219
0
FAVORİ
219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sarımsak, Biberiye ve Zerdeçal Ekstraktlarının Fenolik Bileşik Miktarının ve Antifungal ve Antioksidan Özelliklerinin Araştırılması
Yazarlar:
Feride Daşnik Şeker
,
Mutlu Buket Akın
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1398530
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
493
0
FAVORİ
493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Düşük doz gama ışınlama işleminin çiğ sütten üretilen beyaz peynirin mikrobiyal ve kimyasal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Çağım Akbulut Çakır
,
Kevser Vural Yıldız
,
Mutlu Buket Akın
,
Musa Akın
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1381189
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
384
0
FAVORİ
384
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Süt Türlerindeki Biyoaktif Peptidler ve Varlıkları
Yazarlar:
Büşra Palabıçak
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Aslı Çelikel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.1121003
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
343
1
FAVORİ
343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lactobacillus acidophilus (LA5), Lactobacillus casei ve Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12) için Potansiyel Prebiyotik Olarak Yulaf, Karabuğday ve Tam Esmer Pirinç Unları
Yazarlar:
Feride Daşnik Şeker
,
Mutlu Akın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.970531
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
455
0
FAVORİ
455
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOYUN SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ GELENEKSEL ADIYAMAN PEYNİRİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Leyla Karahan
,
Aslı Çelikel
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Huriye Gözde Ceylan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1056919
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
490
0
FAVORİ
490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin İlinde Satışa Sunulan Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurtların Kalite Kriterlerinin Araştırılması
Yazarlar:
Asli Çelikel Güngör
,
Semra Gürbüz
,
Mutlu Akın
,
Musa Akın
,
Büşra Palabıçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.724048
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
836
0
FAVORİ
836
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA GÜVENLİĞİ VE COVID-19
Yazarlar:
Mutlu Akın
,
Musa Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.727194
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1452
1
FAVORİ
1452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Asli Çelikel Güngör
,
Semra Gürbüz
,
Musa Serdar Akın
,
Mutlu Buket Akın
, Büşra Palabıçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.643972
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1600
0
FAVORİ
1600
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SUCUĞUN BİYOJEN AMİN MİKTARI ÜZERİNE DEPOLAMANIN VE MİKROENKAPSÜLE L. RHAMNOSUS’UN ETKİSİ
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
,
Hakan Benli
,
Mutlu Buket Akın
,
Erdal Ağçam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19064
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
0
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Modifiye Nişasta ve Selüloz Lifli Sütlerde İnkübasyon Süresi Boyunca pH Değişimlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Büşra Göncü
, Muhammed Ali Palabıçak,
Mutlu Buket Akın
,
Musa Serdar Akın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1571
0
FAVORİ
1571
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler
Yazarlar:
Aslı Çelikel
, Büşra Göncü,
Mutlu Buket Akın
,
Musa Serdar Akın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9288
0
FAVORİ
9288
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Filmler ve Peynir Teknolojisinde Kullanımı
Yazarlar:
Aslı Çelikel
,
Mutlu Buket Akın
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3464
0
FAVORİ
3464
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Journal of Agriculture
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
Yayınlar
Bazı Süt Türlerindeki Biyoaktif Peptidler ve Varlıkları
Yazarlar:
Büşra Palabıçak
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Aslı Çelikel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.1121003
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
343
1
ATIF
1
FAVORİ
343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lactobacillus acidophilus (LA5), Lactobacillus casei ve Bifidobacterium animalis subsp. lactis (BB-12) için Potansiyel Prebiyotik Olarak Yulaf, Karabuğday ve Tam Esmer Pirinç Unları
Yazarlar:
Feride Daşnik Şeker
,
Mutlu Akın
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.970531
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
455
1
ATIF
0
FAVORİ
455
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOYUN SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ GELENEKSEL ADIYAMAN PEYNİRİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Leyla Karahan
,
Aslı Çelikel
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Huriye Gözde Ceylan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1056919
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
490
1
ATIF
0
FAVORİ
490
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA GÜVENLİĞİ VE COVID-19
Yazarlar:
Mutlu Akın
,
Musa Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.727194
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1452
2
ATIF
1
FAVORİ
1452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Asli Çelikel Güngör
,
Semra Gürbüz
,
Musa Serdar Akın
,
Mutlu Buket Akın
, Büşra Palabıçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.643972
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1600
3
ATIF
0
FAVORİ
1600
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SUCUĞUN BİYOJEN AMİN MİKTARI ÜZERİNE DEPOLAMANIN VE MİKROENKAPSÜLE L. RHAMNOSUS’UN ETKİSİ
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
,
Hakan Benli
,
Mutlu Buket Akın
,
Erdal Ağçam
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19064
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
1
ATIF
0
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat