avatar
Asli Çelikel Güngör Dr. Öğr. Üyesi MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 9
7 Yayın
8 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Temel Gıda İşlemleri Turizm Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

650

0

1988

Mardin içme ve kullanma sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.486414
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1019

0

1019

0

1892

0

10451

0

3813

Yayınlar

4

0

1988

Mardin’de Satışa Sunulan Geleneksel Fermente Sucukların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar: Semra Gürbüz, Aslı Çelikel Güngör
DOI: 10.31196/huvfd.501418
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1892

5

0

1892

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.