Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Asli Çelikel Güngör
Dr. Öğr. Üyesi
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
8
7
Yayın
8
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Mardin İlinde Satışa Sunulan Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurtların Kalite Kriterlerinin Araştırılması
Yazarlar:
Asli Çelikel Güngör
,
Semra Gürbüz
,
Mutlu Akın
,
Musa Akın
,
Büşra Palabıçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.724048
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
809
0
FAVORİ
809
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin’deki İçme Sularında Nitrat ve Nitrit Düzeyleri, Türkiye
Yazarlar:
Semra Gürbüz
,
Asli Çelikel Güngör
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.710466
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
430
0
FAVORİ
430
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Asli Çelikel Güngör
,
Semra Gürbüz
,
Musa Serdar Akın
,
Mutlu Buket Akın
, Büşra Palabıçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.643972
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1552
0
FAVORİ
1552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin içme ve kullanma sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yazarlar:
Semra Gürbüz
,
Aslı Çelikel Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.486414
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
803
0
FAVORİ
803
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin’de Satışa Sunulan Geleneksel Fermente Sucukların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar: Semra Gürbüz,
Aslı Çelikel Güngör
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.501418
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1610
0
FAVORİ
1610
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler
Yazarlar:
Aslı Çelikel
, Büşra Göncü,
Mutlu Buket Akın
,
Musa Serdar Akın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9189
0
FAVORİ
9189
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Filmler ve Peynir Teknolojisinde Kullanımı
Yazarlar:
Aslı Çelikel
,
Mutlu Buket Akın
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3432
0
FAVORİ
3432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Asli Çelikel Güngör
,
Semra Gürbüz
,
Musa Serdar Akın
,
Mutlu Buket Akın
, Büşra Palabıçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.643972
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1552
3
ATIF
0
FAVORİ
1552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin’de Satışa Sunulan Geleneksel Fermente Sucukların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar: Semra Gürbüz,
Aslı Çelikel Güngör
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.501418
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1610
5
ATIF
0
FAVORİ
1610
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat