Asli ÇELİKEL GÜNGÖR Dr. Öğr. Üyesi MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 7
7 Yayın
6 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Turizm Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Mardin’deki İçme Sularında Nitrat ve Nitrit Düzeyleri, Türkiye
DOI: 10.30910/turkjans.710466
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 327

0

FAVORİ

327

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1205

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin içme ve kullanma sularının fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.486414
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 708

0

FAVORİ

708

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1443

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

8278

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

3149

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

2

ATIF

0

FAVORİ

1205

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin’de Satışa Sunulan Geleneksel Fermente Sucukların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar: Semra GÜRBÜZ, Aslı ÇELİKEL GÜNGÖR
DOI: 10.31196/huvfd.501418
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1443

5

ATIF

0

FAVORİ

1443

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.