Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Musa Akın
Yayın
10
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
19
10
Yayın
0
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
GIDA GÜVENLİĞİ VE COVID-19
Yazarlar:
Mutlu Akın
,
Musa Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.727194
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1439
2
ATIF
1
FAVORİ
1439
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Süt Türlerindeki Biyoaktif Peptidler ve Varlıkları
Yazarlar:
Büşra Palabıçak
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Aslı Çelikel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.1121003
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
317
1
ATIF
1
FAVORİ
317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Düşük doz gama ışınlama işleminin çiğ sütten üretilen beyaz peynirin mikrobiyal ve kimyasal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Çağım Akbulut Çakır
,
Kevser Vural Yıldız
,
Mutlu Buket Akın
,
Musa Akın
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1381189
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
364
0
FAVORİ
364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Süt Türlerindeki Biyoaktif Peptidler ve Varlıkları
Yazarlar:
Büşra Palabıçak
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Aslı Çelikel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.1121003
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
317
1
FAVORİ
317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOYUN SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ GELENEKSEL ADIYAMAN PEYNİRİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Leyla Karahan
,
Aslı Çelikel
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Huriye Gözde Ceylan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1056919
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
473
0
FAVORİ
473
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin İlinde Satışa Sunulan Endüstriyel ve Geleneksel Yöntemle Üretilen Yoğurtların Kalite Kriterlerinin Araştırılması
Yazarlar:
Asli Çelikel Güngör
,
Semra Gürbüz
,
Mutlu Akın
,
Musa Akın
,
Büşra Palabıçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.724048
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
808
0
FAVORİ
808
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA GÜVENLİĞİ VE COVID-19
Yazarlar:
Mutlu Akın
,
Musa Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.727194
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1439
1
FAVORİ
1439
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Asli Çelikel Güngör
,
Semra Gürbüz
,
Musa Serdar Akın
,
Mutlu Buket Akın
, Büşra Palabıçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.643972
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1550
0
FAVORİ
1550
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Modifiye Nişasta ve Selüloz Lifli Sütlerde İnkübasyon Süresi Boyunca pH Değişimlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Büşra Göncü
, Muhammed Ali Palabıçak,
Mutlu Buket Akın
,
Musa Serdar Akın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1547
0
FAVORİ
1547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler
Yazarlar:
Aslı Çelikel
, Büşra Göncü,
Mutlu Buket Akın
,
Musa Serdar Akın
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9179
0
FAVORİ
9179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Adıyaman İlinde Süt Üretim Çiftliklerinden ve Toplayıcılardan Sağlanan Sütlerin Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Musa Serdar Akın
, Öznur Yapık, Mutlu Buket Akın
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.282266
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4500
0
FAVORİ
4500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elma Lifi ile Zenginleştirmenin Set Tipi Yoğurtların Bazı Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Musa Serdar Akın
, Mutlu Buket Akın
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.259100
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2022
0
FAVORİ
2022
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Bazı Süt Türlerindeki Biyoaktif Peptidler ve Varlıkları
Yazarlar:
Büşra Palabıçak
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Aslı Çelikel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.1121003
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
317
1
ATIF
1
FAVORİ
317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOYUN SÜTÜNDEN ÜRETİLMİŞ GELENEKSEL ADIYAMAN PEYNİRİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Leyla Karahan
,
Aslı Çelikel
,
Musa Akın
,
Mutlu Akın
,
Huriye Gözde Ceylan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.54365/adyumbd.1056919
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
473
1
ATIF
0
FAVORİ
473
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA GÜVENLİĞİ VE COVID-19
Yazarlar:
Mutlu Akın
,
Musa Akın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: 10.46578/humder.727194
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1439
2
ATIF
1
FAVORİ
1439
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Asli Çelikel Güngör
,
Semra Gürbüz
,
Musa Serdar Akın
,
Mutlu Buket Akın
, Büşra Palabıçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.643972
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1550
3
ATIF
0
FAVORİ
1550
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Adıyaman İlinde Süt Üretim Çiftliklerinden ve Toplayıcılardan Sağlanan Sütlerin Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Musa Serdar Akın
, Öznur Yapık, Mutlu Buket Akın
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.282266
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4500
9
ATIF
0
FAVORİ
4500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elma Lifi ile Zenginleştirmenin Set Tipi Yoğurtların Bazı Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Musa Serdar Akın
, Mutlu Buket Akın
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.259100
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2022
3
ATIF
0
FAVORİ
2022
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat