Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Çağım Akbulut Çakır
Dr. Öğr. Üyesi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
3
4
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-2754-0133
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Laktoz Hidrolizinin Şekeri Azaltılmış Dondurmanın Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Çağım Akbulut Çakır
,
Fatma Büdüş
,
Musa Akın
,
Büşra Palabıçak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7
0
FAVORİ
7
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Düşük doz gama ışınlama işleminin çiğ sütten üretilen beyaz peynirin mikrobiyal ve kimyasal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Çağım Akbulut Çakır
,
Kevser Vural Yıldız
,
Mutlu Buket Akın
,
Musa Akın
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1381189
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
384
0
FAVORİ
384
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİNERAL TUZ İKAME MADDELERİNİN AYRANIN FİZİKOKİMYASAL, MİKROBİYAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Çağım Akbulut Çakır
,
Ayşe Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
445
0
FAVORİ
445
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Impact of pH on the salty taste perception of the yogurt drink, ayran
Yazarlar:
Çağım Akbulut
,
Ayşe Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.698654
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1155
0
FAVORİ
1155
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Uluslararası Bilim Teknoloji ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Yayınlar
Impact of pH on the salty taste perception of the yogurt drink, ayran
Yazarlar:
Çağım Akbulut
,
Ayşe Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.698654
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1155
2
ATIF
0
FAVORİ
1155
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat