Emel ÜNAL TURHAN Doç. Dr. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 5
12 Yayın
7 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

109

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroenkapsüle ve Serbest Probiyotik Kültür İlavesiyle Fonksiyonel Keçiboynuzu Pekmezi Üretimi
Yayın Bilgisi: 2021 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.910655
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 437

0

ATIF

0

FAVORİ

437

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antibacterial Effect of Bacteriocinogenic Enterococci from Different Sources on Listeria monocytogenes
Yazarlar: Emel ÜNAL TURHAN , Zerrin ERGİNKAYA , Alin BAYRAM TÜREMİŞ, Mevhibe TERKURAN
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448475
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 727

1

ATIF

0

FAVORİ

727

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sokakta satışa sunulan geleneksel Kadirli sucuğunun mikrobiyolojik kalitesi
Yazarlar: Emel ÜNAL TURHAN , Hatice DEMİR, Rabia PÜSKÜLLÜ, Merve KÖR, Uğur ZENGİN
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20004
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1724

0

ATIF

0

FAVORİ

1724

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

688

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1562

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

862

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yazarlar: Emel ÜNAL TURHAN , Zerrin ERGİNKAYA , Ezgi SARIKODAL, Serya Tülin ÖZKÜTÜK, Gözde KONURAY
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2156

3

ATIF

0

FAVORİ

2156

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Biyofilmlerdeki Antimikrobiyel Direnç Mekanizması
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544978
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5393

1

ATIF

0

FAVORİ

5393

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

24

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1846

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nohut Mayalı Ekmek Üretimi ve Hakim Mikroflora
Yazarlar: Zerrin Erginkaya, Emel Ünal Turhan , Emir Ayşe Özer
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5930

0

ATIF

0

FAVORİ

5930

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.