Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Emel ÜNAL TURHAN
Emel ÜNAL TURHAN
Doç. Dr.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Bilinmiyor
Yayın
12
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
5
Bilinmiyor
12
Yayın
7
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Ultrason ve/veya organik asit muamelesiyle gıda kaynaklı patojen biyofilmlerin uzaklaştırılması
Yazarlar:
Emel ÜNAL TURHAN
,
Süleyman POLAT
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1173998
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
130
0
FAVORİ
130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroenkapsüle ve Serbest Probiyotik Kültür İlavesiyle Fonksiyonel Keçiboynuzu Pekmezi Üretimi
Yazarlar:
Emel ÜNAL TURHAN
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.910655
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
493
0
FAVORİ
493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antibacterial Effect of Bacteriocinogenic Enterococci from Different Sources on Listeria monocytogenes
Yazarlar:
Emel ÜNAL TURHAN
,
Zerrin ERGİNKAYA
, Alin BAYRAM TÜREMİŞ, Mevhibe TERKURAN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448475
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
0
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sokakta satışa sunulan geleneksel Kadirli sucuğunun mikrobiyolojik kalitesi
Yazarlar:
Emel ÜNAL TURHAN
, Hatice DEMİR, Rabia PÜSKÜLLÜ, Merve KÖR, Uğur ZENGİN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1836
0
FAVORİ
1836
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel et ürünlerindeki laktik asit bakterilerinin antibiyotik direnç profili
Yazarlar:
Zerrin ERGİNKAYA
, İbrahim YALANCA,
Emel ÜNAL TURHAN
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
792
0
FAVORİ
792
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antibacterial activity of partially purified enterocins from foodborne and clinical enterococci against some pathogenic bacteria
Yazarlar:
Zerrin ERGİNKAYA
, Hatice ULUDAĞ,
Emel ÜNAL TURHAN
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.543426
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1650
0
FAVORİ
1650
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SUCUĞUN BİYOJEN AMİN MİKTARI ÜZERİNE DEPOLAMANIN VE MİKROENKAPSÜLE L. RHAMNOSUS’UN ETKİSİ
Yazarlar:
Emel ÜNAL TURHAN
,
Zerrin ERGİNKAYA
,
Hakan BENLİ
,
Mutlu Buket Akın
,
Erdal AĞÇAM
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19064
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
886
0
FAVORİ
886
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yazarlar:
Emel ÜNAL TURHAN
,
Zerrin ERGİNKAYA
, Ezgi SARIKODAL,
Serya Tülin ÖZKÜTÜK
,
Gözde KONURAY
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2250
0
FAVORİ
2250
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Biyofilmlerdeki Antimikrobiyel Direnç Mekanizması
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544978
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5799
0
FAVORİ
5799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KAPLAMA MATERYALLERİ İLE KAPLANMIŞ Ii. Lactobacillus Rhamnosus'un TERMAL İNAKTIVASYON KİNETİGİ
Yazarlar:
Emel ÜNAL TURHAN
,
Zerrin ERGİNKAYA
,
Adnan BOZDOĞAN
, Zerrin ASLAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
90
0
FAVORİ
90
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik gıdalardan izole edilen laktik asit bakterilerinin antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Enginkaya
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1948
0
FAVORİ
1948
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nohut Mayalı Ekmek Üretimi ve Hakim Mikroflora
Yazarlar: Zerrin Erginkaya,
Emel Ünal Turhan
, Emir Ayşe Özer
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6140
0
FAVORİ
6140
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Antibacterial Effect of Bacteriocinogenic Enterococci from Different Sources on Listeria monocytogenes
Yazarlar:
Emel ÜNAL TURHAN
,
Zerrin ERGİNKAYA
, Alin BAYRAM TÜREMİŞ, Mevhibe TERKURAN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448475
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
1
ATIF
0
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yazarlar:
Emel ÜNAL TURHAN
,
Zerrin ERGİNKAYA
, Ezgi SARIKODAL,
Serya Tülin ÖZKÜTÜK
,
Gözde KONURAY
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2250
3
ATIF
0
FAVORİ
2250
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Biyofilmlerdeki Antimikrobiyel Direnç Mekanizması
Yazarlar:
Emel Ünal Turhan
,
Zerrin Erginkaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544978
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5799
1
ATIF
0
FAVORİ
5799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat