avatar
Emel Ünal Turhan Doç. Dr. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 14 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 13
14 Yayın
16 Hakemlik
13 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Beslenme ve fiziksel aktivitenin bağırsak mikrobiyotası ile ilişkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH24015
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2104

0

1

2104

Yayınlar

Beslenme ve fiziksel aktivitenin bağırsak mikrobiyotası ile ilişkisi
Yayın Bilgisi: 2024 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH24015
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2104

1

2104

Probiyotik Gıda Tüketimi ve Obezite İlişkisi
Yazarlar: Esma Kadakal, Emel Unal Turhan
DOI: 10.47495/okufbed.1289534
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1333

0

1333

0

374

0

1033

Antibacterial Effect of Bacteriocinogenic Enterococci from Different Sources on Listeria monocytogenes
Yazarlar: Emel Ünal Turhan , Zerrin Erginkaya , Alin Bayram Türemiş, Mevhibe Terkuran
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448475
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1307

0

1307

Sokakta satışa sunulan geleneksel Kadirli sucuğunun mikrobiyolojik kalitesi
Yazarlar: Emel Ünal Turhan , Hatice Demir, Rabia Püsküllü, Merve Kör, Uğur Zengin
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20004
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2841

0

2841

0

1334

0

2553

0

1242

PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2944

0

2944

Bakteriyel Biyofilmlerdeki Antimikrobiyel Direnç Mekanizması
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544978
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8126

0

8126

0

515

Nohut Mayalı Ekmek Üretimi ve Hakim Mikroflora
Yazarlar: Zerrin Erginkaya, Emel Ünal Turhan , Emir Ayşe Özer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7393

0

7393

Yayınlar

Mikroenkapsüle ve Serbest Probiyotik Kültür İlavesiyle Fonksiyonel Keçiboynuzu Pekmezi Üretimi
Yayın Bilgisi: 2021 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.910655
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1033

1

0

1033

Antibacterial Effect of Bacteriocinogenic Enterococci from Different Sources on Listeria monocytogenes
Yazarlar: Emel Ünal Turhan , Zerrin Erginkaya , Alin Bayram Türemiş, Mevhibe Terkuran
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448475
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1307

1

0

1307

1

0

2553

2

0

1242

PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2944

5

0

2944

Bakteriyel Biyofilmlerdeki Antimikrobiyel Direnç Mekanizması
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544978
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8126

3

0

8126

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.