Emel ÜNAL TURHAN Doç. Dr. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 5
12 Yayın
7 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

FAVORİ

130

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

493

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antibacterial Effect of Bacteriocinogenic Enterococci from Different Sources on Listeria monocytogenes
Yazarlar: Emel ÜNAL TURHAN , Zerrin ERGİNKAYA , Alin BAYRAM TÜREMİŞ, Mevhibe TERKURAN
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448475
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 758

0

FAVORİ

758

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sokakta satışa sunulan geleneksel Kadirli sucuğunun mikrobiyolojik kalitesi
Yazarlar: Emel ÜNAL TURHAN , Hatice DEMİR, Rabia PÜSKÜLLÜ, Merve KÖR, Uğur ZENGİN
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20004
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1836

0

FAVORİ

1836

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

792

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1650

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

886

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

2250

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Biyofilmlerdeki Antimikrobiyel Direnç Mekanizması
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544978
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5799

0

FAVORİ

5799

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

90

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nohut Mayalı Ekmek Üretimi ve Hakim Mikroflora
Yazarlar: Zerrin Erginkaya, Emel Ünal Turhan , Emir Ayşe Özer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6140

0

FAVORİ

6140

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Antibacterial Effect of Bacteriocinogenic Enterococci from Different Sources on Listeria monocytogenes
Yazarlar: Emel ÜNAL TURHAN , Zerrin ERGİNKAYA , Alin BAYRAM TÜREMİŞ, Mevhibe TERKURAN
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.448475
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 758

1

ATIF

0

FAVORİ

758

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19021
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2250

3

ATIF

0

FAVORİ

2250

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Biyofilmlerdeki Antimikrobiyel Direnç Mekanizması
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544978
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5799

1

ATIF

0

FAVORİ

5799

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.